Επίσημο: «Έδεσε» τον Σόλσκιερ μέχρι το 2023 η Γιουνάιτεντ
Προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τουλάχιστον ακόμη τρία χρόνια θα συνεχίσει να είναι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.
Ήταν ήδη γνωστό πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχαν φτάσει σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Πλέον είναι και επίσημο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2023.
Παράλληλα, οι δύο πλευρές κατάφεραν να τοποθετήσουν και μία ειδική οψιόν, με την οποία ο Νορβηγός προπονητής και οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν αυτόματα τη συνεργασία τους για ακόμη μία χρονιά.
Our past. Our present. ??? ??????.
✍?? We are delighted to announce that Ole has signed a new deal with the club! #MUFC
— Manchester United (@ManUtd) July 24, 2021
- Κυριακή η αλλαγή της ώρας – Αύριο, οι δείκτες του ρολογιού μία ώρα μπροστά
- Σπύρος Σκούρας, ο Έλληνας με το φτωχό υπόβαθρο που κατέκτησε το Χόλιγουντ του 20ού αιώνα
- Τραγωδία με 22 νεκρούς μετανάστες ανοιχτά της Ιεράπετρας – Πέταξαν τις σορούς στη θάλασσα
- Βουλιαγμένη: Σήμερα η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 34χρονου δύτη από το «πηγάδι του Διαβόλου»
- Ο Άρης ψάχνεται για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς (pic)
- Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά ακίνητα – «Πρωταθλητές» τα πράσινα γραφεία



