
Ζάκυνθος: Κορονοπάρτι με αέριο γέλιου σε ξενοδοχείο στον Λαγανά
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στον Λαγανά Ζακύνθου για παραβίαση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κοροναϊού και παράνομη κατοχή αμπουλών αερίου γέλιου.
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στον Λαγανά Ζακύνθου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) ένας Έλληνας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κοροναϊού και παράνομη κατοχή αμπουλών αερίου γέλιου.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε πως ο εν λόγω άνδρας πραγματοποιούσε πάρτι με παραμονή όρθιων ατόμων σε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου ιδιοκτησίας του, στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου.
Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του χώρου όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση.
Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά 384 αμπούλες αερίου γέλιου (Laughing Gas), 3 συσκευές εκτόνωσης του αερίου – εκ των οποίων οι 2 έτοιμες προς χρήση – και πλήθος μπαλονιών.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
- Στην Ελλάδα έρχονται η πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της – Ποιους θα συναντήσουν
- «Να αποκτήσουν ξανά ζωή» παλαιά δημοτικά ακίνητα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας
- Βαγγέλης Τρικεριώτης: Πέθανε ο εκδότης και ιδρυτής του βιβλιοπωλείου Πρωτοπορία
- Ρωσικό ΥΠΕΞ: Οι κίνδυνοι μιας απευθείας σύγκρουσης Ρωσίας – ΝΑΤΟ αυξάνονται
- Ανανέωσε με τον Άρη ο Γρηγορίου: «Στοίχημα να φέρουμε ξανά τον κόσμο πίσω»
- Μήνυμα Επιτροπής σε Τουρκία: Καμία ανοχή σε παράνομη αλιεία και σεβασμός στα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών μελών

