
Αμαλιάδα: 17χρονος υπέστη ανακοπή στην προπόνηση
Η άμεση επέμβαση του δασκάλου του ήταν σωτήρια.
Ανακοπή υπέστη ένας 17χρονος από την Αμαλιάδα την ώρα της προθέρμανσης σε προπόνηση σε γυμναστήριο σχολής πολεμικών τεχνών της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr δεν είχαν περάσει πέντε λεπτά από την έναρξη του «ζεστάματος» όταν ο 17χρονος σωριάστηκε στο έδαφος.
Ο προπονητής του – ο οποίος έχει και την ιδιότητα του ναυαγοσώστη – και ένας ακόμα ναυαγοστώστης που πέρασε από το γυμναστήριο την κρίσιμη ώρα αντέδρασαν με ταχύτητα και κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό τον νεαρό που είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Έχοντας αρκετά καλή γνώση στην παροχή πρώτων βοηθειών ως ναυαγοσώστες και οι δύο άντρες έκαναν συνεχώς καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση στον 17χρονο, δίνοντας μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Παράλληλα κλήθηκε και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 17χρονο στο Γ.Ν. Αμαλιάδας και έπειτα στο Γ.Ν. Πύργου.
Εκεί οι γιατροί συνέχισαν τις προσπάθειες και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν καταφέρει να ισορροπήσουν την κατάσταση του νεαρού.
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε εφοριακό επειδή ενημέρωνε καταστηματάρχες ενόψει ελέγχων
- Οδηγός επιβίωσης σε έναν αβέβαιο κόσμο: Η λίστα με τα τρόφιμα που πρέπει να αρχίσουμε να αποθηκεύουμε
- Πέρκα στη Βουλή: Δεν μιλάμε για «παθογένειες» – Μιλάμε για καθεστώς, για ανεξέλεγκτη εξουσία
- Καιρός: Με δυο πρόσωπα την Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα γιορτάσουμε το Πάσχα
- Περέιρα – Γιαζίτσι: Εκείνος και εκείνος
- Αντιπλημμυρική παρέμβαση στον Παλαιό Οικισμό Αχαρνών



