
Ιταλία: Χιλιάδες Ιταλοί αποχαιρέτησαν τραγουδώντας τη θρυλική Ραφαέλα Καρά
Πολλοί από τους συνεργάτες της, τα ανίψια της, ο πρώην σύντροφός της και σκηνοθέτης Σέρτζιο Γιαπίνο την αποχαιρέτησαν μέσα στην εκκλησία, ενώ οι περισσότεροι θαυμαστές περίμεναν στον εξωτερικό χώρο τραγουδώντας κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες της
Χιλιάδες πολίτες έσπευσαν στο Καπιτώλιο της Ρώμης και έξω από την εκκλησία Σάντα Μαρία Ιν ‘Αρα Τσέλι, για το «ύστατο χαίρε» στη Ραφαέλα Καρά.
Η εκκλησία γέμισε κίτρινα λουλούδια, το αγαπημένο χρώμα της θρυλικής ιταλίδας τραγουδίστριας και τηλεπαρουσιάστριας.
Το φέρετρο ήταν σε απλό, ακατέργαστο ξύλο, όπως είχε ζητήσει η ίδια.
Πολλοί από τους συνεργάτες της, τα ανίψια της, ο πρώην σύντροφός της και σκηνοθέτης Σέρτζιο Γιαπίνο την αποχαιρέτησαν μέσα στην εκκλησία, ενώ οι περισσότεροι θαυμαστές περίμεναν στον εξωτερικό χώρο τραγουδώντας κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες της.
«Σήμερα είμαστε όλοι θλιμμένοι»
«Σήμερα είμαστε όλοι θλιμμένοι, αλλά η Ραφαέλα θα μας ήθελε πάντα χαμογελαστούς. Η Rai πρέπει να της αφιερώσει ένα μεγάλο θέατρο και τηλεοπτικό στούντιο στο οποίο εργάσθηκε επί δεκαετίες» δήλωσε η παρουσιάστρια Μίλι Καρλούτσι.
Η δήμαρχος της Ρώμης, Βιρτζίνια Ράτζι τόνισε ότι «όλη η Ιταλία, σήμερα, τιμά την γυναίκα αυτή που ήταν σύμβολο της χώρας. Διότι όπως κάνουν μόνον οι μεγάλοι άνθρωποι, ήξερε να απευθύνεται και να αγγίζει όλους, και τους πιο απλούς ανθρώπους».

- Το Σουδάν και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό στην κορυφή της λίστας με τις πιο παραμελημένες κρίσεις στον κόσμο
- Η δραματική κρίση του Ερυθρού Αστέρα στο πόλο
- Τσουκαλάς: Καλούμε την κυβέρνηση να διασφαλίσει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΑΠ για τους δανειολήπτες
- Χεζμπολάχ: Ντροπιαστικές οι συνομιλίες με το Ισραήλ – Ζητά την άμεση αποχώρηση των IDF από τον νότιο Λίβανο
- Αντώνης Φωστιέρης: Το ταμείο της γλώσσας παραμένει ανοιχτό
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο χλευάζει το σύγχρονο Χόλιγουντ






