Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραφαέλα Καρά: Οι Ιταλοί αποχαιρετούν την εμβληματική τραγουδίστρια

Ραφαέλα Καρά: Οι Ιταλοί αποχαιρετούν την εμβληματική τραγουδίστρια

Χιλιάδες κόσμου βγήκε στους δρόμους της Ρώμης για να της πει «ευχαριστώ» και «καλό ταξίδι».

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ιταλία και ο καλλιτεχνικός χώρος από τον θάνατο της Ραφαέλα Καρά. Η θρυλική τραγουδίστρια και τηλεπαρουσιάστρια έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (5/7) στα 78 της χρόνια «παγώνοντας» τους θαυμαστές της.

Η κηδεία της θα τελεσθεί την Παρασκευή (9/7) το μεσημέρι στην εκκλησία Σάντα Μαρία Ιν ‘Αρα Τσέλι, στην Πλατεία Βενέτσια στη Ρώμη ενώ η σορός της εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης.

Σήμερα, χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους της Αιώνιας Πόλης, για να της πουν «ευχαριστώ» και «καλό ταξίδι».

Παρουσιαστές, εργαζόμενοι και δημοσιογράφοι της Rai τίμησαν την μεγάλη τραγουδίστρια και σοουγούμαν. Η σορός της, μέσα σε μαύρη νεκροφόρα, μεταφέρθηκε μπροστά στα κεντρικά στούντιο της Rai, στα γραφεία της και στα δυο θέατρα όπου η Ραφαέλα παρουσίασε σχεδόν αμέτρητες, πετυχημένες εκπομπές.

Παρατεταμένα τα χειροκροτήματα, εμφανέστατη η συγκίνηση και χιλιάδες ανθοδέσμες. Οι Ρωμαίοι βγήκαν στα μπαλκόνια και στα παράθυρα για να πουν «grazie Raffaella». Ο πρώην σύντροφός της, χορευτής και σκηνοθέτης Σέρτζιο Γιαπίνο, ιδιαίτερα συγκινημένος, θέλησε να μείνει δίπλα στον οδηγό της νεκροφόρας, καθ’ όλη την διαδρομή.

Ο Γιαπίνο ζήτησε από όλους όσους αγάπησαν την ξεχωριστή αυτή γυναίκα, την Παρασκευή στις δώδεκα το μεσημέρι (όταν θα τελεσθεί η κηδεία) να πάνε σε μια εκκλησία του χωριού ή της πόλης τους, σε όποια χώρα και αν βρίσκονται, και να ανάψουν ένα κερί ή να προσευχηθούν. «Η Ραφαέλα Καρά είναι η κορυφαία απόδειξη ότι κατακτάς και διατηρείς την δημοσιότητα και την επιτυχία, μόνον δουλεύοντας σκληρά, κάθε ημέρα», δήλωσε ο δημοσιογράφος της Rai, Μπρούνο Βέσπα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024