Ινδία: Ακόμη 911 θάνατοι εξαιτίας του κοροναϊού – Πάνω από 43.000 κρούσματα σε 24 ώρες
Τα στοιχεία που δημοσιοποιούν οι ινδικές υγειονομικές αρχές τις τελευταίες ημέρες υποδεικνύουν ότι η καμπύλη του δεύτερου κύματος της πανδημίας του νέου κοροναϊού βρίσκεται σε κάθοδο.
Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 911 ασθενείς με την COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 43.393 κρούσματα του SARS-CoV-2.
Τα λεγόμενα ενεργά κρούσματα μειώθηκαν στα 458.727.
Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας στο γιγαντιαίο κράτος της Ασίας έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο σε 405.939 νεκρούς επί συνόλου 30,75 εκατ. και πλέον μολύνσεων, κατά τα επίσημα δεδομένα, που ειδικοί επισημαίνουν πως είναι πολύ υποτιμημένα.
Πρόκειται για τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων και τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στον κόσμο.
Τα στοιχεία που δημοσιοποιούν οι ινδικές υγειονομικές αρχές τις τελευταίες ημέρες υποδεικνύουν ότι η καμπύλη του δεύτερου κύματος της πανδημίας του νέου κοροναϊού βρίσκεται σε κάθοδο.
- Δυτική Όχθη: Έντονες αντιδράσεις από τους Παλαιστίνιους για τα νέα μέτρα του Ισραήλ – «De facto προσάρτηση»
- Greece Energy Outlook: Deals and Vertical Corridor Talks
- Φάμελλος για Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Είμαστε υπερήφανοι που καθιερώθηκε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
- Από το Hamnet στο H is for Hawk: Γυναίκες, γεράκια και η αθόρυβη ανατροπή των έμφυλων στερεοτύπων
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση της Παγκρητίου Ενώσεως
- Το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο της νύχτας – Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Λάκη Ραπτάκη

