Ναταλία Γερμανού: Εκνευρίστηκε στον αέρα της εκπομπής – «Δεν το ξέραμε βρε Δημήτρη μου…»
Δείτε σε ποιον... την είπε!
Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» έδωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος μεταξύ άλλων, δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί καθώς την… πάτησε ήδη και δε θέλει να την ξαναπατήσει.
Ο τραγουδιστής που ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου τόνισε επίσης πως «Το ότι γυναίκες έχουν ανέβει πολύ υψηλά σε σχέση με τον άνδρα σε πολλούς τομείς κάνει το πράγμα ακόμα πιο δύσκολο και ίσως γι΄ αυτό να χαλάνε και οι γάμοι».
«Έχει τον εγωισμό του ο άντρας. Η γυναίκα θέλει να έχει τα λεφτά της, τη δουλειά της και τα παιδιά της και καλά κάνει αλλά αυτό φέρνει μια δυσκολία. Οπότε άστο αυτό το θέμα, μια χαρά είμαι» συμπλήρωσε.
Εκνευρίστηκε η Ναταλία Γερμανού
Αυτή ήταν και η δήλωση που δεν άρεσε καθόλου στη Ναταλία Γερμανού η οποία ανέφερε:
«Δε το ξέραμε βρε Δημήτρη μου να μην κάνουμε και εμείς την καριέρα μας για να πετυχαίνουν οι γάμοι» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
- Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν το συμβόλαιο που δίνει στον Τζόουνς ο Ολυμπιακός και πότε έρχεται ο παίκτης στην Ελλάδα
- Αγρότες: Ανοίγουν μπάρες σε διόδια – Σε ποια σημεία εντοπίζονται προβλήματα στην κυκλοφορία
- Ιωάννης Παπαζήσης: «Στη δική μου γενιά έπεφτε ξύλο, ήμασταν έρμαια της κάθε τρέλας του σκηνοθέτη»
- Η AI κατακλύζει του YouTube: 20% του περιεχομένου είναι κακοφτιαγμένα «slop»
- Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 68-72: Σπουδαίο «διπλό» για τον «Δικέφαλο» με πρωταγωνιστή τον Ταϊρί (vid)
- Γάζα: «Συλλογική τιμωρία» – Το Ισραήλ έχει δολοφονήσει πάνω από 700 συγγενείς δημοσιογράφων

