Αρτέμιδα: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει σε live μετάδοση στο Facebook – Πώς σώθηκε τελευταία στιγμή
Μέσα από το σπίτι ακούστηκαν μάλιστα δύο πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να καλέσει την αστυνομία
Τέλος στη ζωή του, σε live μετάδοση στο Facebook, επιχείρησε να βάλει ένας 60χρονος στην Αρτέμιδα.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο άτυχος άνδρας δεν μπόρεσε να συμβιβαστεί με την απώλεια της συζύγου του μία ημέρα νωρίτερα και, αφού κατανάλωσε αλκοόλ, έβαλε ένα όπλο στον κρόταφό του, απειλώντας να αυτοκτονήσει σε ζωντανή μετάδοση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Μέσα από το σπίτι ακούστηκαν μάλιστα δύο πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να καλέσει την αστυνομία.
Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο, προλαβαίνοντας τον επίδοξο αυτόχειρα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.
Αμεση κινητοποίηση
«Ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής που εργάζονταν στην περιοχή της Αρτέμιδας, πήραν σήμα από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης να πάνε σύντομα σε μια οικία εκεί κοντά διότι ένα άτομο απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του με όπλο και έπρεπε σύντομα και με μεγάλη προσοχή να τον αποτρέψουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, είδαν από το παράθυρο τον άνδρα γονατισμένο και με το όπλο στον κρόταφο.
Για να μην χαθεί ωστόσο πολύτιμος χρόνος δεν περίμεναν διαπραγματευτή, όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο, αλλά εισέβαλαν στην οικία, αποτρέποντας το μοιραίο, αφού κατάφεραν να του πάρουν το όπλο να σώσουν τη ζωή του.
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
- ΗΠΑ: Υπό κράτηση 30χρονος που φέρεται να είχε τοποθετήσει βόμβες την παραμονή της επίθεσης στο Καπιτώλιο το 2021
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου


