
Η Πέννυ Μπαλταζή δίνει το δικό της «Ραντεβού στον Κήπο»
Η Πέννυ βρίσκεται τώρα στην κορυφή της δημοτικότητάς της, έτοιμη να δοκιμάσει καινούργια πράγματα, ως τραγουδοποιός και performer, ξεδιπλώνοντας την καλλιτεχνική της ιδιοσυγκρασία σε όλο της το γοητευτικό εύρος
Η Πέννυ Μπαλτατζή, «το κορίτσι» που όλοι αγαπήσαμε, επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, για μια μοναδική βραδιά (ώρα 9:00 μ.μ.), με νέα μπάντα, παλιά και ολοκαίνουργια τραγούδια, και με την ίδια πάντα φρεσκάδα και ενέργεια!
Λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης της καμπάνιας crowdfunding με τίτλο «Τα όνειρα δεν αναβάλλονται», μια ενέργεια που είχε ως στόχο τη συγκέντρωση ενός μεγάλου ποσού για τη δημιουργία ενός νέου δίσκου με τη συμμετοχή πολλών επαγγελματιών από τoν χώρο της μουσικής και του πολιτισμού, η Πέννυ ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του μέσα στο 2021.
Παράλληλα, τον χειμώνα που μας πέρασε, την απολαύσαμε ως ζευγάρι με τον εξαιρετικό ηθοποιό Αντώνη Λουδάρο στο λαμπερό «Just The 2 Of Us», στο οποίο πραγματοποίησε μια σειρά από εξαιρετικά εντυπωσιακές εμφανίσεις που συζητήθηκαν πολύ, με την ίδια να αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη φυσική της γοητεία, αλλά και το πολύπλευρο μουσικοθεατρικό της ταλέντο. Αυτή την περίοδο τη θαυμάζουμε στον ρόλο της δυναμικής music coach στο talent show «House Of Fame».
Η Πέννυ βρίσκεται τώρα στην κορυφή της δημοτικότητάς της, έτοιμη να δοκιμάσει καινούργια πράγματα, ως τραγουδοποιός και performer, ξεδιπλώνοντας την καλλιτεχνική της ιδιοσυγκρασία σε όλο της το γοητευτικό εύρος.
Συμμετέχουν οι μουσικοί
Βασίλης Νησσόπουλος | μπάσο, ενορχηστρώσεις, φωνητικά
Αλέκος Βουλγαράκης | ηλεκτρική κιθάρα
Στέλιος Φραγκούς | πλήκτρα, φωνητικά
Μανώλης Τόμπρος | τύμπανα
Νίκος Κόλλιας | επιμέλεια ήχου
- Αυτή είναι η παράβαση που ελέγχει καθημερινά η Τροχαία – Επιφέρει πρόστιμο 150 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος
- Fuel Pass: Το «μαρτύριο της σταγόνας» για τους καταναλωτές – Μέτρα στήριξης με το σταγονόμετρο
- «NoMuds» – Είκοσι σύγχρονοι κεραμίστες δίνουν σχήμα στο χρόνο που περνάει
- Προσωρινά κρατούμενος ο 67χρονος που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη
- Η Μπάγερν ετοιμάζει πρόταση «μαμούθ» στον Ολίσε – Έτοιμος ο Γάλλος να υπογράψει μέχρι το 2032 στους Βαυαρούς
- Μπλόκο από την Ισπανία: Δεν δίνει άδεια για τον ελλιμενισμό του πλοίου με τους νεκρούς από χανταϊό




