Άγιος Παντελεήμονας: Ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος τριών ατόμων για τον ομαδικό βιασμό εγκύου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για βιασμό από δύο δράστες, από κοινού και συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού, με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών.
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία σε βάρος των τριών αλλοδαπών πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθησαν για τον βιασμό μιας 25χρονης γυναίκας, η οποία μάλιστα βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για βιασμό από δύο δράστες, από κοινού και συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών.
Παράλληλα, ποινική δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη ασκήθηκε σε βάρος ενός τετάρτου ατόμου που αναζητείται από τις αρχές.
Oι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παραιτείται ο δικηγόρος του – Αναλαμβάνει την εν διαστάσει σύζυγό του
- Η Γέννηση του Ιησού δεν μοιάζει με χριστουγεννιάτικη κάρτα – Είναι μια ιστορία σφαγών, φόβου και προσφυγιάς
- Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου στο επίκεντρο της επικοινωνίας Γεραπετρίτη – Αμπντελάτι
- Το χιουμοριστικό challenge των Μουζακίτη και Μπότη: Ο εξυπνότερος, ο ομορφότερος και ο πιο… υπναράς
- Νεκρός διανομέας σε τροχαίο σε παράδρομο της Αττικής Οδού
- Κινητοποιήσεις: Γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες και ραντεβού σε νέα πανελλαδική σύσκεψη


