Ερωτεύτηκε στα… σύνορα ο Καλαφάτης
Η… ξανθιά Τάμυ είναι αστυνομικός σκύλος, ειδικευμένη στην ανίχνευση εκρηκτικών
Έρωτας με την… πρώτη ματιά για τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Σταύρο Καλαφάτη. Η μοιραία συνάντηση έγινε στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Έβρου και το ομολογεί ο… ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ανάρτησε, μάλιστα και… φωτογραφία!
Η Τάμυ, με το που είδε τον κ. Καλαφάτη στις εγκαταστάσεις των συνοριοφυλάκων, έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά του! Κι ο Υφυπουργός ανταπέδωσε με ένα φιλί!
Η… ξανθιά Τάμυ είναι αστυνομικός σκύλος, ειδικευμένη στην ανίχνευση εκρηκτικών. Κι ο Υφυπουργός ανέφερε στην ανάρτησή του:
“Έρωτας με την πρώτη ματιά. Τη συνάντησα στις Φέρες Έβρου όπου χθες επισκέφτηκα το εργοτάξιο κατασκευής του φράχτη και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης. Η Τάμυ είναι η πιο γλυκιά φρουρός των συνόρων μας. Αστυνομικός σκύλος ανιχνευτής εκρηκτικών υλών έχει ταχθεί στο να προστατεύει τις ζωές των ενστόλων που υπηρετούν στα σύνορα αλλά και όλων μας όπου και όποτε χρειαστεί. Οι συνοριοφύλακες στις Καστανιές τη λατρεύουν. Από χθες και εγώ…”
- Το καλύτερο σενάριο για το πόλεμο στο Ιράν, είναι καταστροφικό για τις τιμές ενέργειας – Δεν θα πέσουν εύκολα
- Πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών, παρά τις αντιδράσεις των επαγγελματικών ταξί
- Τραγωδία στη Λαμία – Νεκρός 68χρονος που έκοβε ξύλα και καταπλακώθηκε από δέντρο μπροστά στη γυναίκα του
- Οι 1302 ημέρες και η αδήριτη ανάγκη του Τσιτσιπά (vids)
- Κατρακύλα δίχως τέλος: Ο Σάια ΛαΜπεφ ουρλιάζει σε μια γυναίκα στη Ρώμη
- Τσάμπα τα λεφτά που δώσαμε για τις φωτογραφίες των 200 πατριωτών Θάνο

