Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η μετακίνηση του Μιχάλη Λούντζη στον Ολυμπιακό από τον Προμηθέα Πάτρας.
Οι επαφές μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και του 23χρονου γκαρντ ουσιαστικά έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, αλλά απομένει το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής.
Για να αποδεσμευτεί ο Λούντζης από τον Προμηθέα, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να καταβάλλει ένα μικρό buy out στον Προμηθέα.
Αυτό αναμένεται να συμβεί στη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε ο Έλληνας γκαρντ να πάρει την ελευθέρας του και μετά να εγκατασταθεί στον Πειραιά.
Ο Λούντζης θα αποτελέσει μία εναλλακτική στην περιφέρεια και θα είναι η δεύτερη προσθήκη, μετά τον Τόμας Γουόκαπ.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει μία λύση για την άμυνα, αφού ο 23χρονος παίκτης φημίζεται για την αμυντική συμπεριφορά του, ενώ θα τονωθεί και ο ελληνικός κορμός του ρόστερ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
LIVE: Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Αναντολού Έφες – Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.