Εύβοια: Σκότωσε γάτα και την πέταξε στα σκουπίδια
Τον 79χρονο κατήγγειλαν γείτονές του οι οποίοι τον είδαν να βασανίζει το ζωάκι και ακολούθως να το πετά στον κάδο
Στο εδώλιο του κατηγορούμενου για κακοποίηση ζώου θα καθίσει ένας 79χρονος από τα Νέα Στύρα, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς το Σάββατο.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ηλικιωμένος άνδρας κατηγορείται ότι κακοποίησε μία γάτα και ακολούθως αφού την έβαλε μέσα σε πλαστική σακούλα, την πέταξε σε κάδο απορριμμάτων του Δήμου.
Σύμφωνα με το evima.gr, τον 79χρονο κατήγγειλαν γείτονές του οι οποίοι τον είδαν να βασανίζει το ζωάκι και ακολούθως να το πετά στον κάδο.
Ο ηλικιωμένος εκτός των ποινικών κυρώσεων που αντιμετωπίζει, βάσει του νέου νομοθετικού πλαισίου θα κληθεί να πληρώσει και διοικητικό πρόστιμο.
- Η συνεργασία των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορσέζε θέλει τον «δικηγόρο του διαβόλου» της
- ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τενεσί – Η τρίτη από την αρχή του έτους
- Νίκολιτς: «Ξέρω ότι η νίκη αυτή είναι σημαντική για την ΑΕΚ – Κυριαρχήσαμε»
- Warner Bros: Η πολιτική θα μπορούσε να καθορίσει τη μάχη Netflix εναντίον Paramount
- Ουκρανία: Το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται – Τι προβλέπει το αναθεωρημένο σχέδιο Τραμπ
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας



