Θεσσαλονίκη: Έρευνες για αγνοούμενο – Το όχημά του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά
Προσπάθησε να περάσει από σημείο όπου περνούσαν νερά με μεγάλη ταχύτητα
Σε εξέλιξη βρίσκεται το απόγευμα του Σαββάτου επιχείρηση ανεύρεσης ατόμου που παρασύρθηκε από τα νερά κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Οι αρχές στην Θεσσαλονίκη ειδοποιήθηκαν πως χείμαρρος, που δημιουργήθηκε από την έντονη βροχόπτωση αλλά και χαλαζόπτωση που ξέσπασε από το μεσημέρι στη συμπρωτεύουσα, παρέσυρε όχημα στο οποίο φέρεται να επιβαίνει ένας άνδρας.
Στο σημείο έφτασαν Πυροσβεστικές δυνάμεις και ασθενοφόρο.
Όπως αναφέρει το thes.gr, άνδρες της Πυροσβεστικής ερευνούν το σημείο ώστε να βρεθεί το όχημα που έπεσε μέσα σε ακόμη μεγαλύτερο χείμαρρο.
Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο
Πλημμύρισαν περιοχές της Θεσσαλονίκης
Η κακοκαιρία που πλήττει την Θεσσαλονίκη είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπούν οι δρόμοι σε ποτάμια, αυτοκίνητα να παρασυρθούν, αλλά και μαγαζιά να πλημμυρίσουν.
Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε τη Θεσσαλονίκη, δημιούργησε πολλά προβλήματα κυρίως στα δυτικά της πόλης, στην Πολίχνη και την Σταυρούπολη.
Kάτοικοι τονίζουν στο Thestival.gr ότι μέσα σε λίγα λεπτά είδαν τους δρόμους να πλημμυρίζουν και τα νερά να μπαίνουν ακόμα και μέσα στα καταστήματα τους.
Κάποιοι από αυτούς είδαν τα οχήματα να τους παρασέρνονται και να πέφτουν πάνω σε κολονάκια.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο (Πηγή: Thestival.gr):
- Τι μισθό δίνει η OpenAI για την πιο αγχωτική δουλειά στην ΑΙ
- Κίνηση ανθρωπιάς από την ΠΑΕ Άρης: Στο πλευρό φίλου της ομάδας με σοβαρό πρόβλημα υγείας
- Γκάφα Τραμπ στο Truth Social – Μπέρδεψε ένα ισραηλινό γεράκι με τον φαλακρό αετό, το εθνικό σύμβολο των ΗΠΑ
- Καθησυχαστικός ο Ρομπέρτο Κάρλος για την υγεία του: «Δεν έπαθα έμφραγμα…»
- 2025: Η χρονιά που το «γυμνό φόρεμα» έντυσε τα κόκκινα χαλιά – Μεταξύ ρούχου και ψευδαίσθησης
- 3, 2, 1: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με ένα μεγάλο πάρτι – Το εορταστικό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς

