Τσιτσιπάς: Του έπεσε η ρακέτα αλλά πήρε τον πόντο (vid)
Στο 5ο γκέιμ ο Ελληνας τενίστας μετά από σερβίς του έφυγε η ρακέτα από το χέρι, αλλά τελικά πήρε τον πόντο, καθώς η επιστροφή του Ζβέρεφ ήταν άουτ.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, με τον Ελληνα τενίστα στο 5ο γκέιμ του δεύτερου σετ να κερδίζει έναν ανέλπιστο πόντο.
Συγκεκριμένα, στο 4-3 του δεύτερου σετ και στο 30-15, ο Ελληνας τενίστας στην προσπάθειά του να σερβίρει, του έφυγε από το χέρι η ρακέτα.
Παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει τον πόντο και να κάνει το 40-15, αφού η επιστροφή του Γερμανού ήταν άουτ.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ απολύει τον Τόπμελερ!
- Ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Τζόλης και Καρέτσας στο «στόχαστρο» της Νάπολι
- Ο Αργυρόπουλος… έπαθε Ροναλντίνιο: Νέο απίθανο γκολ χωρίς να κοιτάει (vid)
- Άρης: Δύσκολη αποστολή στη Λάρισα για την ομάδα του Χιμένεθ
- Οι ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί ενόψει τελικού: «Καλή επιτυχία» (pic)
- Σε δύσκολη θέση ο Τόμας Φρανκ στην Τότεναμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)




































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442