Σάντος: Στόχος μας η κατάκτηση του Euro – Παίρνω ρούχα και τσιγάρα για ένα μήνα
Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για το Euro και τόνισε με ιδιαίτερο τρόπο πως ο στόχος της Πορτογαλίας είναι να το κατακτήσει
Ο Φερνάντο Σάντος συνήθως δεν προβαίνει σε μεγάλες δηλώσεις, όμως λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Euro δε δίστασε να δηλώσει πως η Πορτογαλία πάει στη διοργάνωση για να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να σηκώσει ξανά την κούπα.
Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας τόνισε μάλιστα ότι θα πάρει βαλίτσες και τσιγάρα για ένα μήνα, μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης, στις 11 Ιουλίου.
«Ο στόχος είναι στόχος. Είμαι ξεκάθαρος ως προς αυτό, πάντα πάμε για να κερδίσουμε. Εγώ πάντως θα πάρω βαλίτσες και τσιγάρα για ένα μήνα» τόνισε ο 66χρονος προπονητής υπονοώντας πως σκοπεύει να μείνει σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, που αρχίζει στις 11 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 11 Ιουλίου.
- Συνταγή: Βελούδινη πρασόσουπα
- Βενεζουέλα: Η προσωρινή πρόεδρος δημιούργησε επιτροπή για την απελευθέρωση του Νικολάς Μαδούρο
- Τα δύο συστατικά για ένα επιτυχημένο πρωινό
- Καιρός: Θυελλώδεις νοτιάδες σε Ιόνιο και Αιγαίο – Πού θα έχει ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Αποκάλυψη in: Η αρμόδια Επιτροπή για τις παρεμβολές «διαψεύδει» την ΥΠΑ για το «μπλακ αουτ» των αεροδρομίων
- Ο Μπίλι Τζόελ εκπλήσσει το κοινό με την πρώτη του εμφάνιση μετά τη διάγνωση με εγκεφαλική πάθηση
