Ο Εργκίν Αταμάν πίστευε από την πρώτη στιγμή πως η Εφές είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και στο τέλος θα κατακτήσει το τρόπαιο της Euroleague.
Και αυτό είπε στους παίκτες του μετά το τέλος του τελικού με την Μπαρτσελόνα.
Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε μέσα από τα αποδυτήρια των πρωταθλητών Ευρώπης ο τούρκος προπονητής ευχαριστεί τους παίκτες του και τους λέει να θυμηθούν τα λόγια του, πως είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.
«Όλοι είναι χαρούμενοι στη χώρα μας. Σας ευχαριστώ πολύ. Το αξίζαμε. Σας το είπα, είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης!»
🚨 İçeriden 🚨
Koç Ergin Ataman Soyunma odası şampiyonluk konuşması: “Size söyledim, biz Avrupa’daki en iyi takımız. Ve kupayı aldık!»😎
Κι άλλο «δώρο» στην πρωτοπόρο Άρσεναλ μετά από αυτά των Γιουνάιτεντ, Νότιγχαμ και Μπέρνλι καθώς η Έβερτον νίκησε μέσα στο «Βίλα Παρκ» την Άστον Βίλα με 1-0!
Επιστροφή στις νίκες με επιβλητικό τρόπο για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ μετά την ήττα από την Εξατσίμπασι, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (16-25, 19-25, 20-25) του Μίλωνα εκτός έδρας.
Όσα είπε ο προπονητής του Αρη, Μανόλο Χιμένεθ μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΛ Novibet με 1-0. Τι είπε για την αλλαγή του Μορόν, την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ αλλά και τους οπαδούς.