Τουρκία: Νέα «πυρά» Πεκέρ κατά Ερντογάν – «Μαζί στέλναμε όπλα και drones στη Συρία»
Νέα εμφάνιση μέσω βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram έκανε ο γνωστός πλέον αρχιμαφιόζος στην Τουρκία, ο οποίος αυτή την φορά έστρεψε τα βέλη του κατά του Τούρκου Προέδρου.
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, μετά τις καθημερινές αποκαλύψεις του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ.
Νέα εμφάνιση μέσω βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram έκανε ο γνωστός πλέον αρχιμαφιόζος στην Τουρκία, ο οποίος αυτή την φορά έστρεψε τα βέλη του κατά του Τούρκου Προέδρου.
Όπως ο ίδιος λέει είχε συνεργασία στο παρελθόν με το τουρκικό κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες προκειμένου να στέλνει όπλα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Συρία. «Και δικές μου νταλίκες με όπλα κατέληγαν στην Αλ- Νούσρα» δηλώνει αναφερόμενος στην οργάνωση, που σύμφωνα με τις ΗΠΑ, σχετίζεται άμεσα με την Αλ- Κάιντα.
Όπως αναφέρει μάλιστα η Αλ- Νούσρα δημιουργούσε βίντεο στα οποία ευχαριστούσε τόσο τον ίδιο όσο και την Τουρκία για τα όπλα που τους προμήθευαν.
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»
- Ερωτικά σε κρίση; Οι δύο συνήθειες που μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις




