Ξάνθη-Παναιτωλικός 2-1: Ανατροπή και προβάδισμα στο μπαράζ για την ομάδα της Θράκης (vids)
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Βέργο, αλλά η Ξάνθη ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε 2-1 με γκολ των Μικελτάτζε και Έμπερτ. Την Κυριακή η ρεβάνς στο Αγρίνιο.
Σκόραρε πρώτος, έλεγξε το ματς και έδειξε ικανός να καθαρίσει το μπαράζ από τα Πηγάδια. Όμως, ο Παναιτωλικός μπλόκαρε ανεξήγητα και έδωσε τη δυνατότητα στην Ξάνθη να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και να νικήσει με ανατροπή me 2-1, παίρνοντας το προβάδισμα για την κενή θέση στη Superleague.
Οι γηπεδούχοι του Μπάμπη Τεννέ αφού απέφυγαν το δεύτερο γκολ στις τρεις χαμένες ευκαιρίες του σκόρερ Βέργου, με μεθοδικότητα και ψυχραιμία αρχικά ισοφάρισαν με τον Έμπερτ και έπειτα προηγήθηκαν με τον Μικελτάτζε.
Κατόπιν, μέχρι τη λήξη οι Ακρίτες με σωστή διαχείριση προφύλαξαν το προβάδισμα τους, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερη και έχουν τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς της Κυριακής στο Αγρίνιο, το οποίο θα αρχίσει στις 19:00.
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 7′. Ο Ντουάρτε έκανε τη σέντρα και ο Βέργος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η Ξάνθη ανασυγκροτήθηκε στην ανάπαυλα και αντεπιτέθηκε. Αφού δεν δέχτηκε το 0-2 από το τετ-α-τετ του Βέργου στο 47′, στο 51′ ο Σιατραβάνης πάσαρε στον Έμπερτ και αυτός με πλασέ εντός περιοχής ισοφάρισε.
Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 71′ Ο Σρόιχεν σέντραρε από δεξιά, ο Μικελτάτζε με προβολή στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
- Τζέιν Άντριους: Έμπιστη της Φέργκιουσον, στυγερή δολοφόνος με ρόπαλο κρίκετ
- Τραμπ: Είπα στον Νετανιάχου να μην επιτεθεί σε ιρανικά ενεργειακά κοιτάσματα και εκείνος συμφώνησε
- Το «αστείο» Τραμπ για το Περλ Χάρμπορ που «πάγωσε» την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας
- Ολυμπιακός: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια με ΑΕΛ, έμειναν ελάχιστα
- Η σχέση Τραμπ – Πούτιν με φόντο το Ιράν και οι ανησυχίες της Ευρώπης για την Ουκρανία
- Δημοσκόπηση: ο πόλεμος αυξάνει τη συσπείρωση της ΝΔ, ακρίβεια και υποκλοπές τη δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση



