«Η Ελλάδα είναι έτοιμη για το ψηφιακό πιστοποιητικό για τα ταξίδια -καθώς είμαστε από τους πρώτους που το προτείναμε- και σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες πριν την επίσημη εφαρμογή του την 1η Ιουλίου» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.
Όπως είπε, υπάρχει συντονισμός με τις χώρες μέλη της ΕΕ σε τεχνικό και νομοθετικό επίπεδο προκείμενου αυτό να είναι δια-λειτουργικό.
Ανέφερε ότι το ψηφιακό πιστοποιητικό αποτελεί εργαλείο διευκόλυνσης και ενθάρρυνσης για όσους θέλουν να ταξιδέψουν.
Η επίσκεψη Τσαβούσογλου
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, η κ. Πελώνη τόνισε ότι «Η Αθήνα δεν έχει επίσημη επιβεβαίωση για επίσκεψη του τούρκου υπουργού εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στη χωρά μας, στις 31 Μαϊου».
Ανέφερε ότι είναι σε επαφή οι δυο πλευρές κατόπιν πρόσκλησης του Νίκου Δένδια στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου και πρόσθεσε ότι, αν έρθει και συμπέσουν τα προγράμματα, θα γίνει και συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας