Ερντογάν: Όλοι οι κατατρεγμένοι και καταπιεσμένοι του κόσμου περιμένουν την Τουρκία να υψώσει ανάστημα
Όπως ανέφερε «όλοι οι κατατρεγμένοι και οι καταπιεσμένοι του κόσμου περιμένουν την ημέρα που θα υψώσει ανάστημα μια ισχυρή Τουρκία».
Τις οθωμανικές φαντασιώσεις του εξέθεσε την Παρασκευή, για πολλοστή φορά, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Αυτή τη φορά, κάνοντας αναφορά για τον Μωάμεθ των Πορθητή, ανέφερε ότι «όλοι οι κατατρεγμένοι και οι καταπιεσμένοι του κόσμου σε τρεις ηπείρους, περιμένουν την ημέρα που θα υψώσει ανάστημα μια ισχυρή Τουρκία»!
Και οι Παλαιστίνιοι περιμένουν την Τουρκία,… Η Τουρκία θα κάνει τα πάντα για να υποστηρίξει τα δικαιώματα των Παλαιστινίων δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος σύμφωνα με τον Μανώλη Κωστίδη.
Αναφερόμενος στη δριμεία επίθεση κατά του Ισραήλ που εξαπέλυσε από τη Νέα Υόρκη ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος παρουσίασε μία σειρά από χάρτες της Παλαιστίνης στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο Ερντογάν σημείωσε «δείχνουμε συνέχεια πως τα Παλαιστινιακά εδάφη καταλήφθηκαν από το τρομοκρατικό κράτος του Ισραήλ και σήμερα έχει μείνει ένα μικρό κομμάτι Παλαιστινιακού εδάφους».
«Θα το εξηγούμε. Δεν θα σταματήσουμε. Θα δείχνουμε χάρτες. Διότι όλος ο κόσμος πρέπει να μάθει τι είναι αυτό το Ισραήλ. Τρομοκρατικό κράτος είναι» πρόσθεσε.
- Ο Άρης ψάχνεται για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς (pic)
- Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά ακίνητα – «Πρωταθλητές» τα πράσινα γραφεία
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Αλλάζει ο έρωτας με τα χρόνια;
- Επίθεση από τους Χούθι λέει ότι δέχτηκε το Ισραήλ – Το Ιράν υπόσχεται απάντηση στις επιθέσεις σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του
- Μισθοί: Οι πέντε κλάδοι με μέση αμοιβή άνω των 2.000 ευρώ


