
ΛεΜπρόν: Έβλεπα τρία καλάθια, σημάδεψα το μεσαίο
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για το μεγάλο σουτ που πέτυχε κόντρα στους Ουόριορς και έδωσε την απευθείας πρόκριση για τα πλέι-οφ στους Λέικερς
Οι Λος Άντζελες Λέικερς πήραν μια πολύ δύσκολη νίκη κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, κλειδώνοντας έτσι την 7η θέση της Δύσης στο play-in tournament, χάρη σε ένα πολύ μεγάλο σουτ του ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Ο Βασιλιάς πήρε μια δύσκολη προσπάθεια,καθώς όπως είπε εκείνη τη στιγμή έβλεπε τρία καλάθια (έπειτα από ένα χτύπημα του Ντρέιμοντ Γκριν) και σημάδεψε το μεσαίο, για να ευστοχήσει τελικά και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.
Οι δηλώσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς:
«Μετά το φάουλ του Γκριν, που το δάχτυλό του μπήκε στο μάτι μου, κυριολεκτικά έβλεπα τρία καλάθια. Έτσι, απλώς σημάδεψα στο μεσαίο και ευστόχησα. Το βράδυ θα πονάω, όμως ήθελα πάρα πολύ τη νίκη».
- Κ. Μητσοτάκης: «Προσευχές» για την πορεία του τουρισμού και… «ευκαιρίες» – Το «καλό σενάριο» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό
- Τίτλοι τέλους: Ο Γκουαρντιόλα αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι – Φαβορί ο Μαρέσκα (pic)
- Ντόρσεϊ: «Ζω για τα μεγάλα σουτ»
- Γερμανία: Η Μέρκελ επικρίνει την EE για την άρνησή της να κάνει διπλωματικό διάλογο με τη Ρωσία
- Νέα αλλαγή του καιρού – Πότε έρχονται βροχές και χαλάζι
- Πυροβολισμοί με θύματα σε τέμενος στο Σαν Ντιέγκο – Τουλάχιστον ένας νεκρός [βίντεο]


