Ολοκληρώθηκε άλλη μια αγωνιστική τα ξημερώματα στο NBA, με τους Μιλγουόκι Μπακς να επικρατούν με 122-108 των Μαϊάμι Χιτ και να διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Ανατολή.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 15 πόντους (5/9 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/6 βολές), 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 34 λεπτά και κατάφερε ακόμη μια φορά να βρεθεί στο Top 10 (συγκεκριμένα στην 6η θέση), ενώ η κορυφή ανήκει στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που επέστρεψε στη δράση και… απογειώθηκε.
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σηκώσει το FIBA Europe Cup και πάει στη χώρα των Βάσκων για να υπερασπιστεί το +6 της Πυλαίας, στον επαναληπτικό τελικό (21:00).
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μπλέιζερς και πέρασαν στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του NBA, την ώρα που οι Σίξερς νίκησαν τους Σέλτικς στη Βοστώνη και μείωσαν σε 3-2.