Ετοιμάζει αλλαγές ο Γκραβίνα: «Serie A με 18 ομάδες από τη σεζόν 2023/24»
Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στα πλάνα του για τη Serie A. Μείωση των ομάδων από τη σεζόν 2023/24 θέλει ο 67χρονος.
Στα πλάνα του για μείωση των ομάδων στην Serie A αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, τα οποία θέλει να ισχύσουν από τη σεζόν 2023/24.
Συγκεκριμένα, ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα υποστηρίζει πως θέλει το πρωτάθλημα να αποτελείται από 18 ομάδες.
«Υπάρχει η ιδέα και το πρότζεκτ στο οποίο δουλεύουμε και θα το μεταβιβάσω σε όλους τους ενδιαφερόμενους, το οποίο αναφέρεται στο να έχει 18 ομάδες η Serie A από το ξεκίνημα της σεζόν 2023/24.
Θέλω να αλλάξω αρκετά πράγματα και να φτιάξω από την αρχή το σύστημα του ποδοσφαίρου της Ιταλίας, όχι μόνο αυτό της Serie A. Θα ήταν καλό να περάσει ως ιδέα και στις άλλες ομοσπονδίες το πρωτάθλημα των 18 ομάδων, όπως και η διαδικασία των playoffs και των playouts», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 67χρονος.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442