Θρίλερ στη Γαλλία: Ισοπαλία για τη Λίλ (0-0), ελπίζει η Παρί (4-0)
Η Λιλ έμεινε στο μηδέν κόντρα στη Σεντ Ετιέν (0-0), την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν «πάτησε» την Ρεμς (4-0) και η «μάχη» για τον τίτλο μετατράπηκε σε… θρίλερ.
Η κούρσα για τον τίτλο της Ligue 1 μετατρέπεται σε «θρίλερ». Η Λιλ άφησε βαθμούς κόντρα στη Σεντ Ετιέν (0-0) και η Παρί Σεν Ζερμέν διατήρησε τις ελπίδες της, διαλύοντας την Ρεμς (4-0).
Η κούπα στη Γαλλία θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική (23/5), καθώς μετά τα σημερινά αποτελέσματα οι «λιλουά» βρίσκονται στην κορυφή με 80 βαθμούς και στο +1 από τους Παριζιάνους.
Έτσι, για να μην ελπίζουν σε «στραβοπάτημα» της ομάδας του Ποκετίνο κόντρα στην Μπρεστ, το οποίο μοιάζει από δύσκολο έως απίθανο, καλούνται να φύγουν με το διπλό από την έδρα της Ανζέ για να κατακτήσουν το τέταρτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους μετά από 10 χρόνια.
Η Λιλ δεν μπόρεσε να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στην αδιάφορη Σεντ Ετιέν σε ένα… φτωχό παιχνίδι από θέαμα. Είχε κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά λίγες, ενώ η φάση που θα μπορούσε να αλλάξει όλο το πρωτάθλημα ήρθε στο 90′, όταν ο Γιαζίτσι σημάδεψε το δοκάρι.
Από την άλλη, η Παρί έστησε πάρτι με καλεσμένη την Ρεμς. Η ομάδα του Ποκετίνο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και χάρη σε γκολ των Νεϊμάρ (13′), Εμπαπέ (24′), Μαρκίνιος (68′) και Κιν (89′) έφτασε σε μία άνετη και πολύ σημαντική νίκη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής:
Λιλ – Σεντ Ετιέν 0-0
Λοριάν – Μετς 2-1
Μαρσέιγ – Ανζέ 3-2
Μονακό – Ρεν 2-1
Μονπελιέ – Μπρεστ 0-0
Μπορντό – Λανς 3-0
Νιμ – Λιόν 2-5
Νις – Στρασμπούρ 0-2
Ντιζόν – Ναντ 0-4
Παρί – Ρεμς 4-0
Αναλυτικά τα παιχνίδια της τελευταίας (38η) αγωνιστικής:
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η απόφαση να πάψει η υποχρεωτική χρήση περιβραχιονίων και εμφανίσεων με ουράνια τόξα ανοίγει ξανά τη συζήτηση για τα όρια ανάμεσα στη συμπερίληψη, την ατομική ελευθερία και την εικόνα του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Στο προσεχές μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» αναφέρθηκε ο Ράφα Μπενίτεθ, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά αν θέλει να έχει τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ. Παρακολουθήστε live στις 14:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ για την 25η αγωνιστική της Premier League.