
Πέισερς – Μπακς 133-142: «Καθάρισαν» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο
Οι Μπακς νίκησαν δύσκολα εκτός έδρας τους Πέισερς με 142-133, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σταματά στους 40 πόντους και να δείχνει πανέτοιμος για τα πλέι-οφ
Οι Μπακς πέρασαν από την Ιντιάνα, επικρατώντας των Πέισερς με 142-133, και έδειξαν πως είναι έτοιμοι για την postseason, που ξεκινά σε λίγες μέρες.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακόμη μια φορά ήταν απολαυστικός, με τους Μπακς να νικάνε τους Πέισερς και να είναι ζωντανοί στη μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Ανατολή.
Ο Greek Freak έκλεισε τον αγώνα με 40 πόντους (13/17 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 11/16 βολές), 15 ριμπάουντ, 6 ασίστ, ένα κλέψιμο και μόλις ένα λάθος σε 35:05, με τους Τζρου Χόλιντεϊ, Κρίς Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ να ακολουθούν και τον Μπόμπι Πόρτις να δίνει σκορ σε λίγο χρόνο ερχόμενος από τον πάγκο.
Όσον αφορά το ματς, οι Πέισερς μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και πήραν προβάδισμα 8 πόντων, όμως έκτοτε έγινε ένα τρομερό ντέρμπι μέχρι και την τελευταία περίοδο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ σε ένα ματς που είχε άρωμα πλέι-οφ.
Στο τέταρτο 12λεπτο οι φιλοξενούμενοι όμως φρόντισαν να μη δώσουν ελπίδες στους γηπεδούχους και έφθασαν στο τελικό 133-142.
Πρώτος σκόρερ των Πέισερς ήταν ο Τζάστιν Χόλιντεϊ, που σημείωσε 26 πόντους με 8/12 τρίποντα, ενώ είχε έξι εύστοχα σουτ τριών πόντων στην πρώτη περίοδο.
Μπρόγκντον, Σάμνερ, ΛεΒέρτ, Γουόρεν, Λαμπ, Τέρνερ ήταν εκτός δράσης, με τον Σαμπόνις να μοιράζει 13 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά να αποχωρεί τραυματίας.
Τα δωδεκάλεπτα: 38-39, 66-69, 96-109, 133-142

- Κωνσταντινούπολη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες στο προξενείο του Ισραήλ – Τι γνωρίζουμε για τους δράστες
- Θανάσης Πετσάλης-Διομήδης: Ο Μακρυγιάννης δεν είναι γλώσσα, είναι ύφος
- Η κλιματική κρίση και επισιτιστική ασφάλεια στο επίκεντρο της τοπικής αυτοδιοίκησης
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Αταμάν ο Γκραντ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
- Η Αθήνα επιλογή της World Athletics ως έδρα του επερχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου
- Ρώτησα την AI για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν την κυβέρνηση – Μας πήραν χαμπάρι και οι μηχανές





