Χαμός γίνεται στο TikTok τις τελευταίες ημέρες από βιντεάκια κοριτσιών που δίνουν συμβουλές για το τέλειο messy bun. Προτείνουν τα δικά τους κόλπα και δείχνουν πως μπορούμε να το πετύχουμε χωρίς να ξοδεύουμε χρόνο αλλά και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Το messy bun είναι το must χτένισμα για όλες μας ενόψει καλοκαιριού.

Κρατάει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο και την πλάτη και μας σώζει τις μέρες που δεν έχουμε προλάβει να λουστούμε. Επίσης γίνεται είτε έχουμε κοντά είτε μακριά μαλλιά.  Μάλιστα, σύμφωνα με το TikTok, υπάρχει ένας τρόπος για να γίνεται το χτένισμα μέσα σε 1 λεπτό και να είναι πετυχημένο.

Ειδικότερα, αν τα μαλλιά είναι φρεσκολουσμένα ή έχουμε λεπτή τρίχα, ξεκινάμε εφαρμόζοντας στις ρίζες ένα ξηρό σαμπουάν, ώστε να αποκτήσουν έξτρα όγκο, αλλά και για να μπορεί το λαστιχάκι να μείνει σταθερό στη θέση του και να μην γλιστράει. Στη συνέχεια γυρίζουμε ανάποδα το κεφάλι μας, χτενίζουμε τα μαλλιά προς τα κάτω και πιάνουμε μία ψηλή κοτσίδα στο σημείο που θέλουμε να φτιάξουμε τον κότσο. Θα πρέπει να μην περάσουμε όλα τα μαλλιά μέσα από το λαστιχάκι αλλά να δημιουργήσουμε κάτι σαν θηλιά. Έπειτα μπορούμε να τραβήξουμε μερικές τούφες για να αποκτήσουμε ένα πιο ατημέλητο λουκ.

@justclassicallycassidyProfessional messy bun! ##WeirdPets ##Wee ##hairtok ##hairstyle2021 ##professionalhair ##messybun ##messybuntutorial ##messybunvibes ##workingmama♬ Memories (In the Style of Maroon 5) [Karaoke Version] – Instrumental King