Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζουμερά χείλη: 4 +1 μυστικά για τέλειο αποτέλεσμα

Ζουμερά χείλη: 4 +1 μυστικά για τέλειο αποτέλεσμα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μακιγιάζ σας.

Ο καιρός βελτιώνεται, οι περιορισμοί σιγά σιγά αίρονται και όλες μας αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τις καλοκαιρινές μας εξόδους. Συγχρόνως όμως προβληματιζόμαστε για το μακιγιάζ μας και κυρίως για το κραγιόν, λόγω της μάσκας. Πώς μπορούμε λοιπόν, να έχουμε τέλεια χείλη; Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές θα έχουμε το αποτέλεσμα που αναζητάμε… με ποιότητα και διάρκεια.

Κάνουμε scrub

Για να είναι τα χείλια μας απαλά και μαλακά μπορούμε το βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο να τα τρίβουμε με μια νωπή ζεστή πετσέτα για να φύγουν τα ξεραμένα πετσάκια. Μετά απλώνουμε μια στρώση lip balm και την επόμενη ημέρα είναι πιο λεία και μαλακά.

Χρησιμοποιούμε μολύβι χειλιών

Όταν έρθει η στιγμή να βαφτούμε καλό είναι να χρησιμοποιούμε μολύβι χειλιών. Εκτός από ένα πιο καλοσχηματισμένο περίγραμμα, βοηθάει και το χρώμα στο εσωτερικό των χειλιών να παραμένει στη θέση του και να μην απλώνεται. Για να το πετύχουμε αυτό, το μολύβι μας πρέπει να είναι αδιάβροχο ώστε να μείνει στη θέση του όλο το βράδυ.

Βάζουμε σωστά κραγιόν

Όταν βάζουμε το κραγιόν μας χαμογελάμε στον εαυτό μας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσουμε την τέλεια κάλυψη σε όλα τα σημεία.

Φροντίζουμε να το κάνουμε να διαρκέσει περισσότερο

Για να διαρκεί περισσότερο το κραγιόν μας απομακρύνουμε το επιπλέον χρώμα με ένα χαρτομάντιλο, απλώνουμε λίγη πούδρα και μετά βάζουμε μια δεύτερη στρώση κραγιόν.

Αποφεύγουμε τα lip gloss

Τα lip gloss δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Αν μας αρέσουν όμως πολύ δεν πρέπει να ξεχνάμε να τα έχουμε συνέχεια μαζί μας, για ανανέωση ανά στιγμή.

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024