
Eurovision 2021: Η εξομολόγηση της Stefania λίγο πριν πετάξει για Ρότερνταμ
Τι δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια λίγες ώρες πριν φτάσει στο Ρότερνταμ για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό.
Η νεαρή Stefania ταξίδεψε σήμερα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2021.
Η Στεφανία Λυμπεράκη, η οποία με το τραγούδι της Last Dance θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».
«Είμαι πολύ καλά» είπε μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου ενώ αναφέρθηκε και στην επικοινωνία της με την Έλενα Παπαρίζου: «Μίλησα με την Έλενα Παπαρίζου και μου είπε “είσαι τέλεια, σε αγαπώ πολύ”» είπε, ενώ αποκάλυψε και την συμβουλή που της έδωσε να φοράει συνέχεια τακούνια για να τα συνηθίσει.
Η νεαρή ερμηνεύτρια πρόσφατα χώρισε αλλά δηλώνει πως είναι ήρεμη και συγκεντρωμένη: «Μου έστειλε μήνυμα για καλή επιτυχία» είπε για τον πρώην αγαπημένο της.
- Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Ολιστικό σχέδιο για το Δημογραφικό, με τους Δήμους στην «πρώτη γραμμή».
- Πάσχα: Πώς θα γίνει η μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα
- Μυελοδυσπλαστικά Σύνδρομα: Παθοφυσιολογία, διάγνωση και θεραπευτικές προσεγγίσεις
- Ζάρα Λάρσον: Ένα αστείο για την άμβλωση της κόστισε 3 εκατομμύρια δολάρια – «Ok, losers»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/4): Δράση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και Champions League
- Βασίλης Μάγγος: Αρχίζει η δίκη των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια – «Να μη φιμωθεί η φωνή μας»



