Σταμπουλίδης: Εντός Μαΐου το πακέτο στήριξης για την εστίαση (Video)
Είναι ένα επιπλέον πακέτο στήριξης, αλλά δεν είναι το μόνο, τόνισε ο Γ.Γ Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης
Μέσα στον Μάιο θα δοθεί το πακέτο στήριξης για την εστίαση, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Γ.Γ Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης. «Το πακέτο στήριξης που έχουμε ετοιμάσει και μάλιστα είναι τεχνικό θέμα πλέον να ανοίξει η πλατφόρμα και να γίνουν γρήγορα καταβολές, είναι ένα επιπλέον πακέτο στήριξης, δεν είναι το μόνο πακέτο στήριξης».
«Μιλάμε για ένα πακέτο επιπλέον το οποίο σκοπό έχει να βοηθήσει στην επανεκκίνηση των επιχειρήσεων… Είναι με τη διαδικασία της επιστρεπτέας προκαταβολής» πρόσθεσε μεταξύ άλλων και τόνισε πως με βάση αυτό, μιλάμε για θέμα λίγων ημερών όσον αφορά την καταβολή του.
Όπως τόνισε η εστίαση έχει πάρει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις επιστρεπτέες προκαταβολές και σχεδόν όλα τα μέτρα τα οποία έχουν εφαρμοστεί και έχουν υλοποιηθεί.
Ο Π. Σταμπουλίδης ξεκαθάρισε πως το άνοιγμα της εστίασης δεν αφορά τα κλειστά εμπορικά κέντρα και όπου αλλού υπάρχει εστίαση εντός κλειστού χώρου (π.χ. σταθμοί ΚΤΕΛ, στοές κλπ). «Υπάρχει η δυνατότητα για αυτές τις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν take away και delivery», εξήγησε και πρόσθεσε πως μέχρι τις 14/5 θα είναι και αυτό το μέτρο σε ισχύ.
- Κιμ Τζου Ε: Η πρώτη ηγέτιδα της Βόρειας Κορέας – Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεξε την 13χρονη κόρη του ως διάδοχό
- Γιώργος Κουμάντος: Ήταν ένα ιστορικό λάθος η Ελληνική Επανάσταση;
- Στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας ως το 2028 ο Τούχελ (pics)
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Πρώτο σφύριγμα στη Δαμάστα Ηρακλείου – Απόψε στο MEGA
- Μεγάλη Εικόνα: Έρχεται στις 16 Φεβρουαρίου με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Ντόρα Μπακογιάννη
- Βρυξέλλες: Έφοδος της αστυνομίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Εν εξελίξει έρευνα για υπόθεση πώλησης ακινήτων










