Θεσσαλονίκη: 28χρονος αυτοϊκανοποιείτο μπροστά σε 15χρονη
Εις βάρος του 28χρονου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 28χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά σε ανήλικη, στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.
Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την προετοιμασία της υπεράσπισης ενώ ήρε την κράτηση του κατηγορουμένου.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 28χρονος, ευρισκόμενος μέσα στο αυτοκινήτου του, προσέγγισε μια 15χρονη και άρχισε να αυνανίζεται.
Η ανήλικη, σύμφωνα με το GRTimes, ενημέρωσε τον πατέρα της και ειδοποιήθηκε η αστυνομία που τον συνέλαβε.
- Αργυροπελεκάνοι: Τι έδειξε έρευνα για την απώλειά τους στη Μικρή Πρέσπα κατά 60%, λόγω της γρίπης των πτηνών
- Κανένα περιθώριο για πρόσθετα μέτρα στο αγροτικό από Μητσοτάκη – «Οι παρεμβάσεις έχουν ανακοινωθεί»
- Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»
- «Αυτή η ντροπή δεν ανήκει στις γυναίκες»: Η διττή ζωή μιας επιζήσασας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
- Η Σάκκαρη έκανε το χτύπημα της χρονιάς και… τρελάθηκε (vids)
- Οι ΗΠΑ επέλεξαν τον καπιταλισμό των κανονιοφόρων – Ο κόσμος θα γίνει φτωχότερος και λιγότερο ασφαλής




