Άλλη μια εφημερία «τρόμου» πέρασε το Λαϊκό νοσοκομείο, αφού τα ασθενοφόρα έφθαναν το ένα μετά το άλλο. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή καθώς στα περισσότερα νοσοκομεία της Αττικής δεν υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια.
Στο Λαϊκό, έχουν δημιουργηθεί πέντε κλινικές Covid από τις δύο που υπήρχαν αρχικά.
Σύμφωνα με τον Αιμίλιο Κακλαμάνο, καρδιολόγο, οι κλινικές των νοσοκομείων, και ιδιαίτερα οι κλινικές Covid, είναι σχεδόν γεμάτες, με τους γιατρούς να δημιουργούν επιπλέον κλίνες ΜΕΘ προκειμένου να νοσηλευτούν ασθενείς.
«Δυστυχώς η κατάσταση δε φαίνεται να βελτιώνεται».
Βέβαια το γεγονός αυτό λειτουργεί ως τροχοπέδη για τη νοσηλεία των λοιπών ασθενών, οι οποίοι δεν μπορούν να βρουν κενό κρεβάτι σε ΜΕΘ.
«Θα έπρεπε να είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα, να είχαν δημιουργηθεί κρεβάτια», κατέληξε ο κ. Κακλαμάνος.
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.