Αήθης επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά Κοντονή
Η Κουμουνδούρου έκανε λόγο για «ανοησίες» και χαρακτήρισε τον κ. Κοντονή «αχθοφόρο πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων»
Σε μια αήθη επίθεση κατά του Σταύρου Κοντονή προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις καταγγελίες βόμβες του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης για τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα και ειδικότερα της μετατροπής της δωροδοκίας σε πλημμέλημα που αποτελούσε και φωτογραφική διάταξη για συγκεκριμένη υπόθεση.
Η Κουμουνδούρου έκανε λόγο για «ανοησίες» και χαρακτήρισε τον κ. Κοντονή «αχθοφόρο πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων»
Αναλυτικά το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις τοποθετήσεις του Σταύρου Κοντονή έχει ως εξής:
«Αντί άλλου σχολίου για τις ανοησίες του κ. Κοντονή, παραθέτουμε αυτολεξεί την κατακλείδα της ομιλίας του στη Βουλή κατά την ψήφιση των Ποινικών Κωδίκων:
»»Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, νομίζω ότι η σημερινή συνεδρίαση της Βουλής έχει ιστορική σημασία και παρά τις ενστάσεις που ακούστηκαν για επιμέρους άρθρα, τα οποία φαντάζομαι θα διορθωθούν με τη διαδικασία του νόμου στο άμεσο προσεχές μέλλον, είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας κάνει υπερήφανους.
»Σας καλώ όλους να υπερψηφίσουμε τα δύο αυτά βασικά νομοθετήματα».
»Του ευχόμαστε καλή τύχη στα νέα του καθήκοντα ως αχθοφόρος πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων».
- Άννα Φόνσου: «Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη την πρόδωσαν τα πόδια της»
- Εξεταστική: Κόντρες για τις συλλήψεις στη Κρήτη και τα απειλητικά email στους βουλευτές της ΝΔ
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
- Ιταλία: Φυγάς παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη – Τον εντόπισε ο δήμαρχος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442