Βαλάντης στο MEGA: Θα σταματήσω το τραγούδι στα 50
Για την παρουσία στο «Σπίτι με το MEGA» στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή και τους επόμενους στόχους του μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» ο Βαλάντης.
Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην παλαιότερη συνεργασία του με τον Λευτέρη Πανταζή, τονίζοντας ότι «είναι μεγάλη μου χαρά που ο Λευτέρης με σκέφτηκε να κάνουμε αυτή την εμφάνιση και θα ξαναμοιραστώ την ίδια πίστα όπως παλιά».
«Νομίζω ότι πάνω στη σκηνή τραγουδάει για τον κόσμο, σκέφτεται πως θα περνάει καλά» σημείωσε για τον Λευτέρη Πανταζή, προσθέτοντας ότι για τους συνεργάτες του «ήθελε να είμαστε όλοι τόσο καλοί, ώστε να τον κάνουμε ακόμη καλύτερο και τον ίδιο».
Για τη δική του πορεία στο τραγούδι, ο Βαλάντης σημείωσε πως χαίρεται που έχει «αφήσει» πίσω του αρκετά τραγούδια, κάποια από τα οποία πλέον θεωρούνται «κλασικά», ενώ αποκάλυψε ότι στο νέο τραγούδι που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει του κάνει φωνητικά η Πέγκυ Ζήνα.
Τέλος, υποστήριξε ότι σκοπός του είναι να αποσυρθεί από το τραγούδι σε κάποια χρόνια, στην ηλικία των 50 ετών, προκειμένου να ασχοληθεί με νέους καλλιτέχνες.
- Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία
- Λίβανος: Στους 15 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Τρίπολη
- Το Βιετνάμ χτίζει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό στάδιο του κόσμου – Θα έχει χωρητικότητα όσο ο Δήμος Βόλου!
- Η πτώση του οίκου των Γλύξμπουργκ: Βιασμοί, Έπσταϊν, και ο σαμάνος που επέστρεψε από τους νεκρούς κλυδωνίζουν τη Νορβηγία
- Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Κιάτο – Πειραιάς λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο
- Αίγινα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης – Δύο μήνες χωρίς πόσιμο νερό το νησί


