
Γιώργος Καραϊβάζ : Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό.
Σε κλίμα οδύνης μεταξύ λίγων συγγενών πραγματοποιήθηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στην Καλλίφυτο Δράμας.
Τραγικές φιγούρες η σύζυγος, ο γιος, η μάνα και η αδερφή του άτυχου δημοσιογράφου.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό.
Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, ο Γιώργος Καραϊβάζ αποτελούσε για τους κατοίκους του χωριού το καμάρι τους. Και είναι σίγουρο ότι αν δεν υπήρχαν σε ισχύ τα μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, σε αυτό το τελευταίο αντίο, θα ήταν παρόν κυριολεκτικά όλο το χωριό.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής γείτονες και απλός κόσμος κατέφθαναν στο πατρικό σπίτι του Γιώργου στη Δράμα για να συλληπηθούν τόσο την ηλικιωμένη μητέρα του όσο τη σύζυγο και το γιο του.
Η κηδεία προγραμματίστηκε για σήμερα το μεσημέρι μιας και έπρεπε να έρθει από τη Γερμανία η αδερφή του η οποία με τη σειρά της δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί και δεν θα ξαναμιλήσει με τον αδερφό της.
Σπαράζουν καρδιές τα λόγια της αδερφής του
«Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στα social media
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ
- Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε εμπορικό πλοίο στον Κόλπο του Ομάν
- Χιλιάδες υποστηρικτές του Οζγκούρ Οζέλ στην Τουρκία, την ώρα που ο «προδότης Κεμάλ» ετοιμάζεται
- Bloomberg: Στο «κρυφό» χτύπημα του Ιράν στο Κουβέιτ τραυματίστηκαν 5 Αμερικανοί στρατιώτες



