Κολοσσός για πλέι οφ! Η ομάδα της Ρόδου επικράτησε με 79-72 της κακής ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι με μεγάλες διακυμάνσεις στο σκορ κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την οκτάδα.
Μεγάλη νίκη με φόντο την οκτάδα για τον Κολοσσό Ρόδου που επικράτησε της ΑΕΚ με 79-72 και την υποχρέωσε στη δεύτερη σερί της ήττα στο πρωτάθλημα. Δυσκολεύει ακόμη και η τετράδα για την Ένωση η οποία επέστρεψε από το -20, προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό.
Δίδυμο «φωτιά» για τους Ροδίτες οι Γουότσον και Καντέρ με 25 και 22 πόντους αντίστοιχα ενώ 13 είχε ο Ζάρας. Για την ΑΕΚ 22 πόντους είχε ο Μέικον, 20 είχε ο Λάνγκφορντ και 12 ο Μόουζες.
Ισοπεδωτικό ήταν το ξεκίνημα του Κολοσσού στο ματς αφού η ομάδα της Ρόδου προηγήθηκε με 13-0 στα πρώτα λεπτά ενώ η περίοδος ολοκληρώθηκε στο 30-11. Η ΑΕΚ αντέδρασε στη συνέχεια, μείωσε σε 30-22 με δικό της σερί και πήγε στο ημίχρονο στο -10 (41-31).
Με ένα 10-0 η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 41-41 και προηγήθηκε για πρώτη φορά στο ματς (43-44) χάρη σε τρίποντο του Μέικον στο 23′. Αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν και στο +5 (45-50 στο 25’) αλλά ο Κολοσσός κατάφερε να πάει με προβάδισμα στην τελευταία περίοδο (58-57).
Εκεί το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι και τα τελευταία λεπτά όταν ο Κολοσσός βρέθηκε στο +5 (75-70) χάρη σε μεγάλο σουτ του Γουότσον και εκμεταλλευόμενος τα λάθη και την αστοχία της ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 79-72.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Πάνοπλος και πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Betsson Super Cup, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παίρνει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.