
Απορρίφθηκε η έφεση της Ρεάλ, χωρίς Λάσο με Ολυμπιακό
Η έφεση της Ρεάλ για τον Πάμπλο Λάσο απορρίφθηκε, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί χωρίς τον Ισπανό στον πάγκο κόντρα στον Ολυμπιακό
Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως είχε δικαίωμα, εφεσίβαλε την πρωτόδικη απόφαση του αθλητικού δικαστή της Euroleague για την ποινή αποβολής μίας αγωνιστικής στον τεχνικό της Πάμπλο Λάσο, για έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής.
Η προσπάθειά της, όμως έπεσε στο… κενό, καθώς απορρίφθηκε, κάτι που σημαίνει πως η «βασίλισσα» θα υποδεχτεί χωρίς τον προπονητή της στον πάγκο απόψε (2/4, 22:00) τον Ολυμπιακό, για την 33η αγωνιστική της Euroleague.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός τεχνικός είχε αντιδράσει έντονα στους διαιτητές του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αναντολού Εφές για φάουλ που σφυρίχτηκε στον Σέιν Λάρκιν.
- Ο Λουίς Ενρίκε είχε μόνο καλά λόγια για την Άρσεναλ
- Google: Η αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλάζει θεαματικά – Το «γκουγκλάρισμα» δεν θα είναι ξανά ίδιο
- Ο Γιακουμάκης αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ
- Μια Μουσολίνι νικήτρια στο Big Brother Ιταλίας – Ανιψιά της Σοφία Λόρεν, εγγονή του φασίστα και το πλυντήριο της trash tv
- Έντονο τηλεφώνημα Νετανιάχου – Τραμπ για την νέα πρόταση – Πώς διαμορφώνονται τα στρατόπεδα στις ΗΠΑ
- Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα: Τα δύο εντυπωσιακά γκολ των Άγγλων για το 2-0 στο ημίχρονο (vids)

