Ο Αντώνης Καφετζόπουλος εμβολιάστηκε τραγουδώντας: «Τον χειμώνα ετούτο άμα τον πηδήσαμε…»
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έκανε κι εκείνος με την σειρά του το εμβόλιο για τον κοροναϊό και μοιράστηκε την συγκινητική στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έκανε κι εκείνος με την σειρά του το εμβόλιο για τον κοροναϊό και μοιράστηκε την συγκινητική στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους.
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος προχώρησε στον εμβολιασμό του για να προστατευτεί ο ίδιος αλλά και να να προστατεύσει και τους γύρω του.
Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, απαθανάτισε την στιγμή, τραβώντας μια φωτογραφία με το κινητό του τηλέφωνο και μοιράστηκε την στιγμή με τους χιλιάδες θαυμαστές του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
«Τον χειμώνα ετούτο άμα τον πηδήσαμε Γι’ άλλα δέκα χρόνια άιντε καθαρίσαμε (Νοτ Πρωταπριλιά, πήρα την πρώτη δόση μου – στη φωτό με τον νοσηλευτή Γιάννη). Εύχομαι σε όλους το ίδιο, μην ακούτε, κάντε το πρώτο διαθέσιμο εμβόλιο. Αμήν!» έγραψε στην λεζάντα θυμίζοντας στίχους από το τραγούδι «Το χειμώνα ετούτο» του Διονύση Σαββόπουλο.
Τον χειμώνα ετούτο
άμα τον πηδήσαμε
Γι’ άλλα δέκα χρόνια
άιντε καθαρίσαμε
(ΝοτΠρωταπριλιά, πηρα την πρώτη δόση μου – στη…Δημοσιεύτηκε από Andoni Kafetzopoulos στις Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021
- Μπλόκα αγροτών: O χάρτης των κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα
- Νέος Κόσμος: Συνελήφθη 49χρονος DJ για κατοχή και διακίνηση πλήθους διαφορετικών μορφών ναρκωτικών
- Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση επιχειρεί μέσω διώξεων να αντιμετωπίσει τον ξεσηκωμό των αγροτών – Θα της γυρίσει μπούμερανγκ
- Παπασταύρου: Εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις ΗΠΑ, για χρηματοδότηση ενεργειακών υποδομών της Ελλάδος
- Super League: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής
- Ο ξεχασμένος Ιρλανδός: Ο Μικ Μίνι έθαψε τον εαυτό του ζωντανό για 61 ημέρες αναζητώντας φήμη και χρήμα


