Προκάλεσε πανικό: Παιδί μπήκε στο Twitter της Stratcom που χειρίζεται τα πυρηνικά των ΗΠΑ
«; l ;; gmlxzssaw,». Αυτή την ανάρτηση είδαν χρήστες του διαδικτύου την Κυριακή στον επίσημο λογαριασμό της αμερικανικής Στρατηγικής Διοίκησης που είναι υπεύθυνη για τον στρατιωτικό έλεγχο ολόκληρου του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ (Stratcom).
Σύγχυση προκάλεσε ένα tweet, αποτελούμενο από σημεία στίξης και μια ακατανόητη διαδοχή γραμμάτων, που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Στρατηγικής Διοίκησης των ΗΠΑ στο twitter
«; l ;; gmlxzssaw,». Αυτή την ανάρτηση είδαν χρήστες του διαδικτύου την Κυριακή στον επίσημο λογαριασμό της αμερικανικής Στρατηγικής Διοίκησης που είναι υπεύθυνη για τον στρατιωτικό έλεγχο ολόκληρου του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ (Stratcom).
Λίγο μετά το tweet διαγράφηκε.
Προς δυσαρέσκεια των οπαδών της κρυπτογραφίας, η μυστηριώδης ανάρτηση ήταν απλώς μια ασυναρτησία, γραμμένη από ένα παιδί που άρπαξε τον λογαριασμό twitter του στρατού για λίγα λεπτά, ανέφερε η Stratcom σε δημοσιογράφο του αμερικανικού μέσου ενημέρωσης Dot Daily Dot.
«Ο υπεύθυνος για το twitter της Στρατηγικής Διοίκησης, κατά τη διάρκεια τηλεργασίας, άφησε τον λογαριασμό ανοικτό και χωρίς επίβλεψη για λίγα λεπτά. Το μικρό παιδί του εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και άρχισε να παίζει με το πληκτρολόγιο και, δυστυχώς, και χωρίς να το συνειδητοποιήσει, δημοσίευσε το tweet», ανέφερε εκπρόσωπος της Stratcom σε ανακοίνωση.
«Δεν συνέβη τίποτα κακό, που σημαίνει ότι δεν υπήρξε καμία παραβίαση του λογαριασμού μας στο Twitter», πρόσθεσε.
- Τι περιμένει η Τουρκία από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα και τη συνάντηση με τον Ερντογάν
- Αττική: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 14 κιλά κάνναβης και δύο κιλά κοκαΐνης
- Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ριντερκνές και συνεχίζει στο Ρότερνταμ
- Τι λέει ο Δήμος Βριλησσίων για την ανατροπή απορριμματοφόρου του Δήμου στην περιφερειακή Αιγάλεω
- Πολωνία-Ιταλία: Η Βαρσοβία και η Ρώμη λένε ότι δεν θα συμμετάσχουν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Για μόνιμη λύση στην υδροδότηση της Αίγινας μέσα στον Φεβρουάριο κάνει λόγο ο Υφυπουργός Εσωτερικών

