Υπέρ του μποϊκοτάζ στα social media ο Μπέιλ
Ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκει καλή την ιδέα του να γίνει μποϊκοτάζ στα Social Media, με σκοπό να αυστηροποιηθούν τα μέτρα για τις ρατσιστικές επιθέσεις
Ο Γκάρεθ Μπέιλ εμφανίστηκε θετικός σε ένα μποϊκοτάζ απέναντι στα Social Media, μετά την κίνηση του Τιερί Ανρί να κλείσει όλους τους λογαριασμούς του λόγω ρατσιστικών επιθέσεων.
«Νομίζω ότι αν όλοι συμφωνήσουν και αποφασίσουν να μποϊκοτάρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κάνουν μια δήλωση, τότε θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Αν όλοι το έκαναν ταυτόχρονα, όχι μόνο ένα ή δύο άτομα, και αν κάναμε μια εκστρατεία με πολλούς μεγάλους ανθρώπους οι οποίοι έχουν επιρροή στον αθλητισμό και όχι μόνο, τότε ναι, νομίζω ότι θα μπορούσε να βοηθήσει. Αν αυτό συνέβαινε, τότε σίγουρα θα ήταν κάτι σημαντικό», ανέφερε ο Ουαλός ποδοσφαιριστής της Τότεναμ.
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νομιμοποιούνται υπόγεια… με θέα
- Πρέβεζα: 51χρονος αστυνομικός πέθανε εν ώρα υπηρεσίας
- Γιορτή σήμερα 16 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολούθησε δοκιμή εκτόξευσης πυραύλων υπερακριβείας με την κόρη του
- Λεπτό προς λεπτό η 98η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ
- Ο Τραμπ σχεδιάζει να ανακοινώσει σύσταση πολυεθνικής συμμαχίας για τη συνοδεία πλοίων στα Στενά του Ορμούζ




