Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπέιλ : «Είπα ότι θα γυρίσω στη Ρεάλ γιατί έχω συμβόλαιο»

Μπέιλ : «Είπα ότι θα γυρίσω στη Ρεάλ γιατί έχω συμβόλαιο»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ανέφερε πως ο μόνος λόγος που δήλωσε ότι θα γυρίσει στη Ρεάλ το καλοκαίρι είναι το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με εκείνη.

Τις εντυπώσεις που δημιούργησαν οι πρόσφατες δηλώσεις του θέλησε να διορθώσει ο Γκάρεθ Μπέιλ, λέγοντας ότι ο μόνος λόγος που δήλωσε ότι θα γυρίσει στη Ρεάλ το καλοκαίρι είναι το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με εκείνη.

Ο Ουαλός εξτρέμ έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις του στην Τότεναμ πως αν θέλει μπορεί να κάνει πολλά και καλά. Στην αγγλική ομάδα έχει ωρει τον παλιό καλό του εαυτό, μετρώντας 5 γκολ και 2 ασίστ σε 12 συμμετοχές.

Πριν από μερικές μέρες δήλωσε ότι το σχέδιο του ήταν τέτοιο ώστε να επιστρέψει στη Μαδρίτη το καλοκαίρι, όμως τώρα στην προσπάθεια του να διορθώσει τις λανθασμένες, όπως χαρακτήρισε ο ίδιος, εντυπώσεις που δημιοργήθηκαν, τόνισε πως αυτό το είπε λόγω του συμβολαίου που υπάρχει.

«Πρώτα απ’ όλα έχουμε τη φετινή σεζόν που φτάνει στο τέλος της, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και μετά έχουμε και το Euro. Το συμβόλαιό μου αναφέρει ότι ανήκω και την επόμενη σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης και γι’ αυτό είπα ό,τι είπα πριν από μερικές μέρες.

Δεν νομίζω ότι ήταν προσβολή για κάποια πλευρά. Είναι αυτό που πρέπει να κάνω νομικά, δηλάδη δεσμεύομαι με ένα έγγραφο και πρέπει να γυρίσω.

Η Ρεάλ είναι η ομάδα στην οποία ανήκω και στην Τότεναμ είμαι ως δανεικός. Μετά τον δανεισμό η συμφωνία λέει ότι επιστρέφω. Ήθελα να παίξω και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα από τη Ρεάλ ενόψει και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θα επιστρέψω, θα καθίσουμε με τον μάνατζέρ μου να δούμε τι γίνεται και θ’ αποφασίσουμε…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 31χρονος άσος.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024