
Δημήτρης Λιγνάδης : Νέα ποινική δίωξη για βιασμό εις βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη
Άλλη μία ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, μετά την τρίτη μήνυση σε βάρος του για βιασμό.
Νέα ποινική δίωξη ασκήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές σε βάρος του προσωρινά κρατούμενου στις φυλακές της Τρίπολης, γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη, μετά από τρίτη κατά σειρά μήνυση σε βάρος του για βιασμό.
Η μήνυση που υποβλήθηκε μετά την απόφαση της δικαιοσύνης για την προσωρινή του κράτηση προκάλεσε νέα δίωξη σε βάρος του σκηνοθέτη ο οποίος αρνείται όχι μόνον τον βιασμό, αλλά και τη γνωριμία του με το φερόμενο ως θύμα και ζητά την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση τους.
Η νέα δίωξη ασκήθηκε μετά από απολογία που ελήφθη στις φυλακές της Τρίπολης από τον προσωρινά κρατούμενο σκηνοθέτη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στην ανακρίτρια υπάρχει και άλλη καταγγελία για σεξουαλικής φύσεως κακοποίηση σε βάρος του Λιγνάδη η οποία και αξιολογείται.
Και αυτή η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στη 19η τακτική ανακρίτριας ενώπιον της οποίας ο Δ. Λιγνάδης θα κληθεί σε απολογία.
- Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Ολιστικό σχέδιο για το Δημογραφικό, με τους Δήμους στην «πρώτη γραμμή».
- Πάσχα: Πώς θα γίνει η μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα
- Μυελοδυσπλαστικά Σύνδρομα: Παθοφυσιολογία, διάγνωση και θεραπευτικές προσεγγίσεις
- Ζάρα Λάρσον: Ένα αστείο για την άμβλωση της κόστισε 3 εκατομμύρια δολάρια – «Ok, losers»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/4): Δράση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και Champions League
- Βασίλης Μάγγος: Αρχίζει η δίκη των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια – «Να μη φιμωθεί η φωνή μας»




