Κινέζος γάτος-κομάντο κατακτά το Internet
Ο πανέμορφος γάτος κάνει κόλπα που συναρπάζουν, γιατί τον εκπαιδεύει πρώην στρατιωτικός
Εκπαιδευτής του ένας πρώην στρατιωτικός από την Κίνα, ο Γου Γκουοπίνγκ, ο οποίος ενώ στον στρατό δούλευε με σκύλους, αποφάσισε να κάνει το ίδιο με τον Γκανγκ Μπενγκ που στα μανδαρίνικα σημαίνει «νόμισμα».
Ο γάτος έχει μάθει να πηδά μέσα από δαχτυλίδια, πάνω από εμπόδια, να σκαρφαλώνει σε δένδρα, ενώ περνά ακόμη και από υπόγειες σήραγγες.
Τα βίντεο του γάτου – κομάντο έχουν γίνει viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης με θετικά, αλλά και αρνητικά σχόλια.
Μετά από κάθε άσκηση, ο Γου ανταμείβει τον Γκανγκ Μπενγκ με νόστιμες λιχουδιές ενώ βοηθός του στο πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι και ο…σκύλος του σπιτιού!
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ο Μπόρζες αποθέωσε τον Ιωαννίδη μετά από το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας

