
Χανιά : Λαγάνα… γίγας για το άνοιγμα της Σαρακοστής
Αρτοποιός των Χανίων πιστός στην παράδοση 25 χρόνια.
Το μυστικό της επιτυχίας δεν κρύβεται μόνο στο αλεύρι, το νερό την μαγιά και το αλάτι, αλλά στο μεράκι του κ. Θεοχάρη, το οποίο δεν μπαίνει καν στην ζυγαριά.
Η λαγάνα ύψους περίπου 4ων μέτρων, για να παρασκευαστεί και να ξεροψηθεί, φτιάχνεται απαραιτήτως σε δύο δόσεις, ώστε λόγω του μεγέθους της, να χωράει στον φούρνο του κ. Θεοχάρη.
Η συγκεκριμένη παρασκευή που έχει περίοπτη θέση στο σαρακοστιανό τραπέζι, αποτελεί το γούρι του κ. Θεοχάρη και όπως ο ίδιος λέει, το εγχείρημα του θα έχει μέλλον, καθώς προτίθεται για τα επόμενα πολλά χρόνια να μην αλλάξει αυτή του την συνήθεια. Ενώ επιθυμία και του γιου του είναι να συνεχίσει την παράδοση του πατέρα του.

- O ZAON γράφει ένα υπέροχο αθλητικό παραμύθι (pics)
- Ηλεία: Ο σύντροφος της μητέρας έκαιγε και δάγκωνε το 10 μηνών βρέφος – Προφυλακιστέοι και οι δύο
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Τουρκία: Θρησκευτική η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης
- Οι πιθανότητες για τα play off στη Euroleague – Το 100% του Ολυμπιακού για την τετράδα και ο Παναθηναϊκός (pic)
- Παύλος Κουντουριώτης: «Μας βάλανε στο σημάδι»
- Τα τρία στοιχεία που δείχνουν ότι ο Κερτ Κομπέιν δολοφονήθηκε




