Θεσσαλονίκη: Το αδιαχώρητο στην αγορά του Καπανίου για το σαρακοστιανό τραπέζι
Η αγορά θαλασσινών και οπωρολαχανικών παρουσίασε σημαντική κίνηση το Σαββατοκύριακο που παρέμεινε ανοιχτή, ενώ και σήμερα η αγοραστική κίνηση βρίσκεται σε υψηλούς ρυθμούς σύμφωνα με τους καταστηματάρχες.
Μεγάλη ήταν η προσέλευση των Θεσσαλονικέων στην αγορά του Καπανίου για να προμηθευθούν τα σαρακοστιανά εδέσματα για το παραδοσιακό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.
Η αγορά θαλασσινών και οπωρολαχανικών παρουσίασε σημαντική κίνηση το Σαββατοκύριακο που παρέμεινε ανοιχτή, ενώ και σήμερα η αγοραστική κίνηση βρίσκεται σε υψηλούς ρυθμούς σύμφωνα με τους καταστηματάρχες.
Όπως αναφέρουν οι επαγγελματίες οι τιμές παραμένουν σε προσιτά επίπεδα για τους καταναλωτές, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι υπάρχει κίνηση παρά το ότι η κεντρική αγορά της πόλης απευθύνεται σε καταναλωτές που διαμένουν σε κοντινή απόσταση λόγω των περιορισμών που ισχύουν.
Σε αρκετές περιπτώσεις πελάτες καταστημάτων που διαμένουν σε μακρινή απόσταση από το Καπάνι παράγγειλαν και έλαβαν τα προϊόντα που επιθυμούσαν μέσω delivery.
Πηγή: voria.gr, thessnews.gr, grtimes.gr
- Εθνική Ανδρών πόλο: Πότε είναι ο μικρός τελικός για το χάλκινο μετάλλιο
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς
- Η Αμερική του Τραμπ: Νέα πολιτική της ICE επιτρέπει στους πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα
- Ελλάδα – Ουγγαρία 12-15: «Καθίζηση» στο 2ο ημίχρονο και αποκλεισμός από τον τελικό για την Εθνική (vid)