
Με κοροναϊό ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντσούνος – Κόλλησε όλη η οικογένειά του
Ο παρουσιαστής που νοσεί από Covid-19 μίλησε για την εμπειρία του.
Θετικός στον κοροναϊό είναι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιάννης Ντσούνος, ο οποίος έκανε μια σύντομη εμφάνιση μέσω Skype στην εκπομπή του για να μιλήσει σχετικά με την μέχρι τώρα εμπειρία του.
Ο παρουσιαστής των «Αταίριαστων» νοσεί από Covid-19 και έχει κολλήσει όλα τα μέλη της οικογένειάς του.
Ο ίδιος μίλησε στον Χρήστο Κούτρα αναφέροντας πως τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του έχουν απώλεια όσφρησης και γεύσης ενώ τα δύο παιδιά τους, η μόλις 9 μηνών κόρη του και ο 3,5 ετών γιος του, είναι ασυμπτωματικά.
«Εγώ και η γυναίκα μου έχουμε απώλεια γεύσης και όσφρησης, αυτή είναι η 11η μέρα. Χρειάζεται προσοχή και τήρηση μέτρων για να βγάλουμε πέρα τις 15 μέρες που χρειάζονται για να περάσει ο ιός» είπε ο Γιάννης Ντσούνος.
Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

- Eurovision 2026: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός – Η Κύπρος και ποιες χώρες διαγωνίζονται
- Kythira pass – Chios pass: Οι δικαιούχοι και η διαδικασία για τα Voucher 250 και 300 ευρώ
- Η… προφητική ανάρτηση του Κι για την πρόκριση της Βαλένθια (pic)
- Θεσσαλονίκη: Απολογούνται οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 54χρονου – Δεν έχει εντοπιστεί η σορός στον Λουδία
- H «ακτινογραφία» του Έλληνα συνταξιούχου – Πού κυμαίνεται η μέση σύνταξη
- Σι σε Τραμπ: Κακοί χειρισμοί στο θέμα της Ταϊβάν μπορεί να προκαλέσουν σύγκρουση – Το Ιράν και τα άλλα θέματα στην ατζέντα

