
Ντέρμπι για δέκα λεπτά και μετά… περίπατος για την Εφές (99-83)
Πέμπτη σερί νίκη για την Εφές που επικράτησε εύκολα με 99-83 της Βαλένθια σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι μόνο στην πρώτη περίοδο
Νίκη με φόντο την τετράδα για την Εφές. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε εύκολα με 99-83 της Βαλένθια μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο κι ανέβασε το ρεκόρ της στο 16-10. Αντίθετα οι «νυχτερίδες» έπεσαν στο 14-13 και είναι οριακά εκτός οκτάδας.
Σανλί, Μπουμπουά και Μίτσιτς είχαν από 20,19 και 16 πόντους αντίστοιχα για τους νικητές ενώ για τη Βαλένθια ξεχώρισε ο Ντούμπλιεβιτς με 15 πόντους.
Η Βαλένθια ήταν «καυτή» πίσω από τα 6μ.75 (5 στα 8) στην πρώτη περίοδο όπου βρέθηκε στο +5 με 18-23 αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Εφές μπήκε με ένα 7-0 στο δεύτερο δεκάλεπτο, προηγήθηκε με 25-23 και πήγε στο ημίχρονο με 46-40.
Με δικό της 7-0 η Βαλένθια έκανε το 46-47 αλλά οι Τούρκοι με όπλο τους τα τρίποντα ξέφυγαν ακόμη και με διψήφιο με το τέλος της τρίτης περιόδου να τους βρίσκει μπροστά με 68-58. Το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα στο τελευταίο του κομμάτι, η Εφές προηγήθηκε ακόμη και 20 πόντους διαφορά για να πάρει τελικά τη νίκη με 99-83.
Τα δεκάλεπτα: 18-23, 46-40, 68-58, 99-83.
- Καισαριανή: Το σύνορο του κόσμου – Ντοκιμαντέρ του in
- Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα
- Εδώ Όσκαρ, εκεί Όσκαρ: Που βρισκόταν τελικά το βραβείο του σκηνοθέτη του «Mr. Nobody Against Putin»;
- March to Gaza Greece: Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για τη συνεργασία με το Ισραήλ μετά την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Χαμός στο Χοκς – Νικς και δύο αποβολές για παίκτες που πιάστηκαν στα χέρια (vid)
- 1η Μαΐου 2004: Η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ – Η σημασία, οι πρωταγωνιστές



