Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηττα στις λεπτομέρειες για τον Ολυμπιακό (9-8)

Ηττα στις λεπτομέρειες για τον Ολυμπιακό (9-8)

Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από την Μαρσέιγ με 9-8 για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών, που πραγματοποιείται στη φούσκα της Όστια

Την ήττα από την Μαρσέιγ με 9-8 για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Όστια της Ρώμης, όπου πραγματοποιούνται οι αγώνες της διοργάνωσης.

Μια ήττα που βάζει σε περιπέτειες τους Ερυθρόλευκους, όσον αφορά στην πρόκρισή τους στους «8» του Champions League, καθώς πλέον βρίσκονται στην 3η θέση του πρώτου ομίλου με 6 βαθμούς και θα πρέπει να κερδίσουν τα παιχνίδια με Ορτίτζια (3/3) και την Σπαντάου (4/3).

Στο πρώτο οκτάλεπτο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να έχει 0/2 στον παίκτη παραπάνω. Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που είχαν και η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι Γάλλοι προηγήθηκαν 3-0 με γκολ των Καμαράσα, Σπάιτς και Ντούρνιτς, με τον Ολυμπιακό να απαντάει με τους Κάκαρη, Ιρβινγκ και Ντάουμπε. Ο Σπάιτς όμως 12’’ πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έκανε το 4-3, που ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Μαρσέιγ έκανε το 5-3 με τον Κοβάτσεβιτς και λίγο αργότερα το 6-3 με τον Βουκίσεβιτς. Ο Ιρβινγκ μείωσε σε 6-4 και ο Αργυρόπουλος σε 6-5. Οι Ερυθρόλευκοι μάλιστα ισοφάρισαν σε 6-6 με τον Ντάουμπε, 2.08’ πριν το τέλος της περιόδου.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι στο σκορ, με τον Βερνού να κάνει το 7-6 και να δίνει και πάλι προβάδισμα στην Μαρσέιγ και τον Γενηδουνιά να ισοφαρίζει εκ νέου σε 7-7, που ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο οκτάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο η Μαρσέιγ προηγήθηκε 8-7 με τον Βουκίτσεβιτς και λίγο αργότερα έκανε το 9-7 με τον Πρλαϊνοβιτς. Οι Ερυθρόλευκοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 9-8 με τον Ιρβινκγ, 1:08’ πριν το τέλος του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 4-3, 3-4, 2-1.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024