Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλάτενμπεργκ: «Kανονικό το γκολ του Ολυμπιακού»

Κλάτενμπεργκ: «Kανονικό το γκολ του Ολυμπιακού»

Στην ανάλυση των φάσεων της 24ης αγωνιστικής ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το γκολ νίκης του Εμβιλά στον Βόλο, το οποίο ήταν πεντακάθαρο

Η αλήθεια είναι πως από το πρώτο ριπλέι καταλαβαίνεις πως το γκολ του Εμβιλά στον Βόλο με το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στην τοπική ομάδα είναι ξεκάθαρο. Από τη στιγμή που ο Χασάν δεν βρίσκει την μπάλα, δεν υπάρχει άλλη παράβαση.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν εμποδίζει την κίνηση του αντίπαλου τερματοφύλακα, δεν του κλείνει το οπτικό πεδίο αφού είναι εκτός θέσης και δεν επηρεάζει πουθενά την προσπάθειά του να αποκρούσει.

Αυτά ανέφερε και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση της συγκεκριμένης φάσης. Τον κανονισμό, δηλαδή, που ξεκαθαρίζει πότε ένα τέτοιο γκολ πρέπει να ακυρωθεί και πότε πρέπει να μετρήσει.

Όσον αφορά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, ένα πέσιμο του Μάνταλου μέσα στην περιοχή στο οποίο ο αρχηγός της ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι ήταν επίσης ξεκάθαρο πως ο Νιας βρήκε πρώτα την μπάλα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024