Πρίγκιπας Φίλιππος : Στο νοσοκομείο για καρδιολογικές εξετάσεις
Μεταφέρθηκε στο St Bartholomew's Hospital για περαιτέρω θεραπεία και παρακολούθηση
Ο πρίγκιπας της Βρετανίας Φίλιππος, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, μεταφέρθηκε τη Δευτέρα σε άλλο νοσοκομείο στο κεντρικό Λονδίνο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για ένα προϋπάρχον καρδιολογικό πρόβλημα καθώς και για να λάβει θεραπεία για μια λοίμωξη.
Ο Φίλιππος, δούκας του Εδιμβούργου, εισήχθη στο ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII πριν από δύο εβδομάδες για θεραπεία για μια απροσδιόριστη, μη σχετιζόμενη με την COVID-19, λοίμωξη.
Σήμερα μεταφέρθηκε στο St Bartholomew’s Hospital για περαιτέρω θεραπεία και παρακολούθηση, ανέφεραν σε ανακοίνωση τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
«Ο δούκας είναι σε καλή διάθεση και ανταποκρίνεται στη θεραπεία αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας», ανέφερε το παλάτι.
- Ελ Σαλβαδόρ: Στρατιωτικοί θα δικαστούν για τη διαβόητη σφαγή 986 πολιτών στο Ελ Μοσότε
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό




